
Pogledajte kako naše tehnologije hlađenja i hlađenja mogu da vam pomognu da optimizujete procese i podignete produktivnost vaših pekarskih operacija

Od hleba i peciva preko kolača i kolača do peciva i pita, pekarski sektor predstavlja veoma raznolik skup izazova skladištenja, prerade i rukovanja.
Kontrola temperature dobija na značaju u svim koracima lanca ishrane, naročito jer se pekare sve više oslanjaju na gotove mešavine i zamrznute proizvode od testa. Ne samo da ovi "otopljavanje i serviranje" i parbaked trendovi pogoduje rastućoj potražnji za pogodnim namirnicama, već mogu da pomognu i u automatizaciji procesa pečenja.
Da bismo zadovoljili Vaše potrebe za kontrolom temperature na svim skladišnim, mešovitim i ambalažnim koracima, razvili smo širok spektar tehnologija zahlađenja, zamrzavanja i inertinga. Takođe možete računati na naše modifikovane tehnologije pakovanja atmosfere kako biste pojednostavili ambalažu i produžili vek trajanja police. Kada Vaša pekarska roba bude spremna za dispečera, naša kriogena rešenja za hladnjaču nude brojne prednosti u odnosu na konvencionalne mehaničke sisteme.

Pogledajte kako naše tehnologije hlađenja i hlađenja mogu da vam pomognu da optimizujete procese i podignete produktivnost vaših pekarskih operacija

Produžite vek trajanja police i optimizujte obradu pekarskih proizvoda inovativnim tehnologijama zamrzivača za zamrzavanje kora i još mnogo toga

Udružite se sa našim stručnjacima za ishranu kako biste razvili modifikovanu atmosfersku mešavinu koja najviše odgovara produženju trajanja Vaše pekare i konditorskih proizvoda!

Možemo Vam pomoći da ponesete pun ukus, aromu i svežinu vaših peciva, kremaste kolače i druge ukusne poslastice iz rerne u prodavnicu.

Neka Vam stručnjaci za ishranu u našim test i F&D centrima pomognu da izaberete veličinu i primenite sisteme i tehnologije aplikacije koje su Vam potrebne.