Brzo zamrzavanje snage kriogenih gasova
Zamrzavanje pečene robe i poslastičara

Zaključavanje svežine i produžavanje police žive sa kriogenog zamrzavanja
Kriogeno zamrzavanje parbakovane ili potpuno pečene robe idealan je način da se firmira proizvod, zaključa svežina, produži vek trajanja police i proširi domet tržišta. U ponudi imamo niz inovativnih najmodernijih CRYOLINE kriogenih zamrzivača koji isporučuju efikasan kapacitet hlađenja u malom otisku stopala i po najvišim higijenskim standardima. Možete ih koristiti kao samostalna rešenja ili ih kombinovati sa postojećim zamrzivačima za brzo povećanje obima bez masivnog odmetnika kapitala.
CRYOLINE porodica ultra-performansnih tunela i spirala koristi tečni azot (LIN) ili tečni ugljen-dioksid (LIC) kako bi brzo uklonila toplotu iz pečene robe i tako održala izgled proizvoda i ograničila gubitak vlage. Umetnuti sistemi zamrzavanja i hlađenja za proizvodnju pekara mogu da povećaju i produktivnost i fleksibilnost proizvodne linije. Ovi modeli takođe mogu da smanje otisak stopala na podu vaše prodavnice.
Pre sečenja porcija proizvoda, na primer, često je korisno da se kora brzo zamrzne kako bi se održala krutost i oblik za naknadno zamrzavanje. Naša umetnuta CRYOLINE rešenja mogu zamrznuti Vašu pečenu robu pre pakovanja kako biste sačuvali jedinstven izgled i ukus vašeg proizvoda. Imamo i modele pogodne za individualno brzo zamrzavanje (IQF) pojedinačnih artikala. Dizajnirani su,ne samo da poboljšaju produktivnost, već i da ubrzaju i pojednostave čišćenje zahvaljujući svom sanitarnom dizajnu i površinama od nerđajućeg čelika.