Jedan od naših eksperata bio bi raspoložen da popriča sa Vama o Vašim potrebama, odgovori na sva Vaša pitanja i pruži Vam detaljne informacije.
Snaga hlađenja kriogenih gasova
Hlađenje pripremljene i praktične hrane sa ACCU-CHILL

Izlazak na nova tržišta sa kriogenom hladnoćom
Potrošačka potražnja za svežom, ukusnom, domaćom pogodnom hranom raste širom sveta. Nove formulacije i recepti sve više odjekuju među pronicljivim potrošačima, ali ovi višesimetralni proizvodi predstavljaju nove izazove hlađenja i jeze. S jedne strane, svaki sastojak pripremljene hrane se ponaša i drugačije pogoršava. Meso u raviolima ili lazanjama, na primer, pokvariće se brže od testenine, dok pecivo u slanim pitama može brzo da postane bajato.
A sa druge strane, proces proizvodnje u više koraka je često složen, što povećava rizik od mikrobiološke kontaminacije ako temperatura nije precizno kontrolisana.
Brzo, ali nežno zahlađenje može pomoći da se prevaziđu ovi izazovi zaustavljanjem bakterijskog rasta i očuvanjem teksture i ukusa delikatnih i raznovrsnih sastojaka u više komponentnim jelima.
Nudimo širok spektar namenskih kriogenih rešenja za hlađenje koja Vam pomažu da održite prave temperature obrade za pripremljenu, pogodnu i ugostiteljsku hranu kako u Vašoj fabrici za preradu, tako i tokom tranzita Vašim kupcima.
Segmenti našeg ACCU-CHILL portfolija uključuju patentiranu kontinuiranu tehnologiju kriogenog ubrizgavanja kako bi se izuzetno hladan tečni azot (LIN) ubrizgao direktno u specijalno dizajniranu tubularnu komoru za mešanje, gde se brzo hlade vruće potrošne tečnosti kao što su sosovi, supe i viskozni "paste" proizvodi.
Ruka za pomoć u ugostiteljstvu i distribuciji
Kriogeno hlađenje može da olakša nalet u poslednjoj mogućnost zavežljaja i zadataka sa prednjim opterećenjem takođe može poboljšati efikasnost troškova, povećati produktivnost i pooštriti kontrolu kupovine i skladištenja.
Krećući se izvan kuhinje, kriogeni tečni gasovi su takođe neprocenjivi tokom tranzita jer obezbeđuju pouzdan, nizak način za održavanje stroge temperaturne kontrole nad pripremljenom hranom. Na atmosferskom pritisku, tečni ugljen-dioksid se pretvara u čvrsti ugljen-dioksid sneg na -79ºC (-109ºF). Ova solidna faza CO 2 ,poznata i kao suvi led , veoma efikasan i jednostavan medijum za hlađenje tokom distribucije u kontejnerima (kao što su E1 i E2 sanduci), kartoni i kombineti, na primer. Suvi led se takođe može koristiti za mešanje namirnica.