Servis i podrška u našim centrima za prehrambenu tehnologiju
Otkrijte šta izdvaja Linde od konkurencije kad zaronite u naše mogućnosti testiranja, istraživanja i razvoja!
Stručnjaci u našim prehrambenim tehnološkim centrima i laboratorijama posvećeni su tome da Vam pomognu da bolje razumete uticaj sistema za hlađenje, zamrzavanje i pakovanje na Vaš proizvod. Koristeći kompletnu proizvodnu opremu, naši iskusni tehničari će Vas voditi kroz proces selekcije i veličine i istraživati načine optimizacije novih ili postojećih procesa.

Probne laboratorije i R&D objekti
Odražavajući naš full-service mindset, verujemo da je važno dati aktuelnim i potencijalnim kupcima hrane priliku da procene našu kriogensku opremu za zamrzavanje i hlađenje za sebe. To možete da uradite u našim najmodnim test centrima, gde simuliramo uslove proizvodnje u stvarnom svetu. Naši stručnjaci bi takođe rado savetovali model zamrzavanja/hlađenja koji najviše odgovara Vašim potrebama i pružili vam preporuke za individualizovanu veličinu.
Naši probni objekti potiskuju naše teorijske proračune obezbeđivanjem demonstracija dokaza koncepta, ilustrujući ogromne mogućnosti kriogenog zamrzavanja i hlađenja.
Naši iskusni, haCCP sertifikovani naučnici i inženjeri hrane takođe mogu da savetuju o poštovanju najnovijih propisa o bezbednosti hrane.
Linde test centri su dostupni u nekoliko regiona sveta i biće nam zadovoljstvo da Vam organizujemo prezentaciju. Za više detalja obratite se lokalnom centru.

Izmenjena atmosfera
Naši stručnjaci za test centar bi takođe rado podelili svoju ekspertizu u modifikovanoj atmosferi ambalaže (MAP). Blisko sarađujemo sa institutima za istraživanje hrane u mnogim zemljama i imamo brojne kupce za preradu hrane širom sveta. Takođe blisko sarađujemo sa dobavljačima ambalažnih materijala i mašina kako bismo stvorili najbolju atmosferu za svaku pojedinačnu aplikaciju. Na to utiču brojni faktori, uključujući namirnice i njegova svojstva, mikrobiološku aktivnost, zahteve za higijenu, odlaganje pre pakovanja, temperaturu, prožimanje i druga svojstva ambalažnog materijala, besplatnu zapreminu gasa u okviru paketa i nivo kiseonika koji ostaje.
Tako se, na primer, u slučaju proizvoda sa malo masti sa visokim sadržajem vlage, MAP fokusira na inhibiranje rasta mikroorganizama posebno. Međutim, u slučaju proizvoda sa visokim sadržajem masti i niskom aktivnošću vode, zaštita od oksidacije je primarni cilj. Spajajući sve ove uvide, naši prehrambeni tehnološki centri imaju opremu za proizvodnju i analitičke laboratorije. Naši stručnjaci bi rado radili sa Vama kako bi mogli da preporuče ambalažu i mikrobiološke sisteme koji su najbolje pogodni za očuvanje svežine i produžavanje trajanja police Vaših proizvoda.

Inženjerske usluge
Gde god da nađete Linde, naći ćete i posvećene inženjere aplikacija obučene da podrže svaki aspekt kriogene instalacije zamrzavanja, od rezervoara za skladištenje gasa do zamrzivača. Procena na licu mesta, crteži rasporeda instalacije i eksperimentalno testiranje pomažu u obezbeđivanju raspoređivanja bez problema. Naša usluga se ne zaustavlja sa podrškom za instalaciju i pokretanje. Kada Vaša oprema proradila, naši inženjeri će proveriti ceo sistem u pravilnim intervalima da vide da li je sve u optimalnom radnom poretku.