Snaga hlađenja kriogenih gasova
Hlađenje voća i povrća
Pogodna za sve, od jabuka do tikvica, naša linija proizvoda ACCU-CHILL® rapidno snižava temperaturu sveže požnjevenog voća i povrća tokom sledećih prerađivačkih koraka

Poboljšanje prerade voća i povrća
Bilo da su sveže požnjevene ili gotove salate, većina voća i povrća je osetljiva i zahteva higijensko, nežno rukovanje tokom berbe, skladištenja, pripreme, pakovanja i distribucije. Kontrola temperature je ključni faktor uspeha u većini faza u toku obrade posle žetve.
Naša ACCU-CHILL kriogena rešenja za hlađenje koriste ugljen-dioksid ili azotne gasove da bi brzo spustili temperaturu svežih proizvoda, bilo da poboljšaju produktivnost za nizvodnu obradu ili sačuvaju hranu inhibiranjem bakterijskog rasta. Naročito u slučaju delikatnijih proizvoda, brzo hlađenje može da čvrsto iseče voće i povrće kako bi moglo da se seče i porcijira čisto - uz manju štetu. Hlađenje Vam takođe može pomoći da poboljšate produktivnost.
Da li Vam je potrebno više informacija?
Otkrijte kako procesni gasovi mogu pozitivno da utiču na efikasnost Vašeg procesa!
Kontaktirajte nas