Moć brzog zamrzavanja kriogenih gasova
Zamrzavanje biljne hrane i alternativa za meso

Sa sve većom potražnjom za novim namirnicama, mnogi proizvođači traže načine da povećaju produktivnost i fleksibilnost kako bi mogli da stignu do novih tržišta - bez velikih troškova kapitalnih investicija. Naši KRIOLINE zamrzivači vam mogu pomoći da se susretnete sa ovim izazovima.
Temperaturni profil više komponentnih veganskih i vegetarijanskih mešanih namirnica može da varira u zavisnosti od pojedinačnih sastojaka. Crtajući našu ogromnu stručnost i dugogodišnje odnose sa kupcima u prehrambenoj industriji, možemo Vam pomoći da ustanovite kako će se nove mešavine biljnog porekla sa više sastojaka ponašati kada se zamrznu i pomognu Vam da izaberete kriogene tehnologije zamrzavanja i modele koji najviše odgovaraju Vašim pojedinačnim proizvodima.
Kriogenikički zamrznute alternative mesa biljnog porekla kao što su pljeskavice, kuglice, grumeni i mleveno meso uglavnom imaju poželjniji izgled, bolju vlagu i zadržavanje boja, poboljšan ukus i stabilniji oblik.
Naša CRYOLINE porodica vam daje širok spektar modela koji podržavaju upravo sve zahteve obrade, protoka i otisaka stopala. Naši zamrzivači koriste tečni azot (LIN) ili tečni ugljen-dioksid (LIC) gas kao kriogen. KRIOLINE zamrzivači se takođe uspešno raspoređuju na niže temperature za nizvodnu obradu, omogućavajući vam, na primer, da dodate zaštitne premaze i glazure.
CRYOLINE se takođe kombinuje sa drugom opremom i vagom sa lakoćom za povećanje Vaše operativne agilnosti - ključni bonus u tržišnom prostoru koji se tako brzo transformiše i raste.