Otkrijte kako procesni gasovi mogu pozitivno da utiču na tok Vašeg procesa
Tečni N2 i CO2 za kontrolu temperature
Distribucija mesa i živine uz pomoć kriogenih gasova

Prednosti suvog leda
Kao jedan od vodećih snabdevača suvim ledom, nudimo niz fleksibilnih, jednosatnih rešenja koja koriste rashladnu snagu čvrstog ugljen-dioksida (CO2) - poznatog kao suvi led - za rashlađivanje proizvoda kao što su meso i živina u tranzitu i duž distributivnog lanca.
Suvi led se pravi tako što se smanjuje pritisak i temperatura tečnog CO2 dok se ne pretvori u čist, beli sneg. Ovaj sneg se zatim može sabijati pod visokim pritiskom kako bi se formirali blokovi, kriške i kuglice.
Pošto suvi led nema ni ukusa ni mirisa, neotrovan je i bezbedan, idealan je i veoma efikasan agens za hlađenje i zamrzavanje namirnica kao što su meso i živina. Posebno je pogodan za tranzitno hlađenje proizvoda osetljivih na temperaturu kao što su ovi, gde snabdevanje strujom može da bude problem.
Naša rešenja za suvi led pogoduju celom distributivnom lancu, uključujući transportno hlađenje, ugostiteljsko ugostiteljsko ugostiteljsko, specijalne efekte na događajima, kurirske službe, ketering i čišćenje u letu.
Svi naši proizvodi i usluge suvog leda pridržavaju se najnovijih HACCP pravila i propisa i postepeno se krećemo ka ekološki svesnijim opcijama pakovanja.