
Otkrijte kako kriogena jeza može pomoći da se zadrži tekstura, oblik i ukus osetljivih proizvoda kao što su maline i jagode

Povećanje potrošačke potražnje za raznovrsnim svežim voćem i povrćem tokom cele godine predstavlja i izazove i mogućnosti za uzgajivače i prerađivače. Bilo da rukuju sveže ubranim proizvodima, salatama spremne za serviranje ili suvim voćem, proizvođači moraju da očuvaju kvalitetan ukus i teksturu voća i povrća dok minimiziraju kvarenje.
Širom lanca vrednosti voća i povrća - od žetve do distribucije, naši stručnjaci imaju uvide i tehnologije koje će Vam pomoći da optimizujete prinose žetve, obezbedite bezbedno skladištenje, kontrolišete temperaturu, poboljšate uslove obrade, povećate proizvodne kapacitete, povećate prinos proizvoda i na kraju povećate život na policama hrane prirodnim putem. Sve to prerasta u novčanu ušteđevinu.

Otkrijte kako kriogena jeza može pomoći da se zadrži tekstura, oblik i ukus osetljivih proizvoda kao što su maline i jagode

Saznajte zašto je pokazano kriogeno zamrzavanje kako bi se smanjilo oštećenje ćelija na delikatnim plodovima kao što su bobičasto voće

Izaberite iz niza modifikovanih atmosfera prilagođenih stopi disanje i temperaturi različitog voća i povrća

Otkrijte kako možete da dovedete pun ukus i delikatnu teksturu sveže požnjevenih proizvoda do tačke prodaje

Istražite mnoge načine na koje možete da poboljšate rast i zaštitite požnjeveno voće i povrće industrijskim gasovima

Neka Vam stručnjaci za ishranu u našim test i F&D centrima pomognu da izaberete, veličinu i primenite sisteme i tehnologije aplikacija koje su Vam potrebne